Головна Новини Світ Росія У Росії літак вдарився об землю при зльоті, є постраждалі
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії літак вдарився об землю при зльоті, є постраждалі

Літак, який прямував за маршрутом Магадан — Сеймчан, почав втрачати висоту майже відразу після зльоту і вдарився об землю

20 лютого 2020, 07:44 comments2933
Поділіться публікацією:
У Росії літак вдарився об землю при зльоті, є постраждалі

У Магадані сьогодні вранці літак Ан-2 здійснив екстрену посадку на аеродромі при зльоті, так як не зміг набрати висоту. Про це повідомили в Головному управлінні МНС Росії по Магаданської області, пише "ТАСС".

"Літак упав при зльоті. У ньому перебувало 14 осіб. На борту було 11 пасажирів і три члени екіпажу, в результаті інциденту постраждали сім осіб.

Всі постраждалі вже доставлені в лікарню. На місці перебуває міністр охорони здоров'я Сергій Чеканов.

Ан-2, який виконував рейс за маршрутом Магадан — Сеймчан і перевозив вахтових робітників. Прокуратура перевірить, чи мав право літак перевозити пасажирів. Порушено кримінальну справу за статтею про порушення правил безпеки експлуатації та руху повітряного судна.

За інформацією далекосхідного слідчого управління на транспорті СК, можливою причиною жорсткої посадки Ан-2 в Магадані є технічна несправність та порушення правил пілотування.

Як повідомляло видання "Коментарі", на початку лютого в аеропорту Усинска, Республіка Комі пасажирський літак Boeing вдарився хвостовою частиною об злітно-посадкову смугу. Жорстку посадку довелося робити через те, що у літака склалися стійки шасі. Попередньо, повідомляють про несправність шасі.

 





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!