Головна Новини Світ Росія Стриптиз у російському морзі: двоє співробітниць звільняються, а начальник знятий з посади (18+)
commentss НОВИНИ Всі новини

Стриптиз у російському морзі: двоє співробітниць звільняються, а начальник знятий з посади (18+)

У Росії розгорівся скандал через відео, де стриптизерка танцює в морзі на корпоративі до 23 лютого

25 лютого 2020, 16:15 comments4882
Поділіться публікацією:
Стриптиз у російському морзі: двоє співробітниць звільняються, а начальник знятий з посади (18+)

У Санкт-Петербурзі співробітники одного з моргів вирішили відзначити російське свято 23 лютого яскраво – викликали "морячку", яка станцювала стриптиз. Однак пікантне відео з ординаторської моргу потрапило до рук росЗМІ і викликало скандал.

Так, сьогодні стало відомо, що внаслідок інциденту зі стриптизом на корпоративі в Петербурзькому бюро судмедекспертизи полетіли перші "голови". За даними російських медіа, завідувач відділом судово-медичних експертиз трупів Віктор Василенко знятий з керівної посади на час перевірки, яку після "святкового відео" почав комітет з охорони здоров'я міста. Крім того, мати і дочка, які працювали у цьомму закладі медсестрою і медичним реєстратором відповідно, написали заяви про звільнення за власним бажанням. Зазначається, що питання їхнього звільнення ще обговорюється.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв про "роботу мрії": у Києві поліцейський під виглядом відвідувача двічі побував в одному зі столичних стриптиз-клубів, щоб упевнитися, що там окрім танців надають ще й інтим-послуги.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!