Головна Новини Світ Росія В РФ "позбавляться" від "Єдиної Росії" і Медведєва як керманича
commentss НОВИНИ Всі новини

В РФ "позбавляться" від "Єдиної Росії" і Медведєва як керманича

Напередодні виборів до Держдуми "Єдина Росія" об'єднається з "Загальноросійським народним фронтом", причому, у нової партії буде три співголови

26 лютого 2020, 12:43 comments2700
Поділіться публікацією:
В РФ "позбавляться" від "Єдиної Росії" і Медведєва як керманича

У РФ перестане існувати президентська партія "Єдина Росія", втім, лише в нині існуючому вигляді. Партія вирішила позбавитися від старої назви і обзавестися новим керівництвом, пишуть російські ЗМІ.

Згідно останньої інформації, у 2021 році, напередодні виборів до Держдуми, "Єдина Росія" об'єднається з "Загальноросійським народним фронтом". Причому, у нової партії буде не один "керманич", а три — так звані співголови. Цікаво, що нинішній голова партії Дмитро Медведєв керувати новим об'єднанням не буде. Швидше за все, партія буде називатися "Росія".

Експерти кажуть, що ребрендинг роблять для того, щоб підняти рейтинг провладної партії, який нині не досягає 33%.

Як раніше повідомляли "Коментарі", в Росії на сьогодні призначена зустріч з президентом Володимиром Путіним щодо поправок до Конституції. У РФ кажуть, що робоча група вже вийшла на "фінішну пряму" по підготовці документа із запропонованими поправками. Так, сам Путін раніше запропонував наділити Держдуму правом затверджувати голову уряду, віце-прем'єрів і міністрів. Крім того, як повідомляли "Коментарі", робоча група запропонувала перейменувати главу держави у "Верховного правителя". Причому перше слово буде обов'язково з заголовної букви. Крім цього, депутати запропонували закріпити за їх країною статусу "переможця у Другій світовій війні", а також зробити православ'я основною релігією. Після цього пройде всеросійське голосування.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!