Головна Новини Світ Росія У Росії повністю заблокували банківські рахунки всієї родини і соратників Навального
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії повністю заблокували банківські рахунки всієї родини і соратників Навального

Повальне закриття банківських рахунків найближчого оточення Олексія Навального відбулося рівно в річницю з дня виходу розслідування ФБК про корупцію Дмитра Медведєва "Він вам не Дімон"

3 березня 2020, 13:48 comments1913
Поділіться публікацією:








У Росії повністю заблокували банківські рахунки всієї родини і соратників Навального

Сьогодні лідер ліберальної опозиції в Росії і голова Фонду боротьби з корупцією влогер Олексій Навальний повідомив про те, що банківські рахунки його самого, його сім'ї та сімей найближчих соратників заблоковані. Про це він написав на офіційному сайті ФБК.

"Сиджу вчора спокійно в офісі. Нікого не чіпаю. Дивлюся матеріали чергового розслідування. Тут пише дружина: у мене всі рахунки і картки заблоковані, грошей немає. Скрізь стоїть "мінус 75 мільйонів рублів". Ти випадково нікому не заборгував 75 мільйонів?", — написав опозиціонер у звичній для нього іронічній манері.

Як виявилося, гроші зникли з рахунків не тільки подружжя Навальних, але навіть їх 12-річного сина Захара, який зібрав на спеціальній дитячій картці 30 тисяч рублів (еквівалентно 14 тис. грн.- прим.ред) для покупки ноутбуку. Крім того, без пенсії залишилися і батьки опозиціонера, які отримали раптове повідомлення з банку. Така ж доля спіткала і старшу дочку Олексія Дашу Навальну, яка навчається у Стенфордському університеті і не мала можливості сплатити за сніданок в їдальні.

Пізніше виявилося, що банківські картки анульовані і у директора ФБК Івана Жданова, його дружини та батьків.

"Тут я згадав: та сьогодні ж річниця виходу "Він вам не Дімон", що знищила рейтинг лідера "Єдиної Росії" Медведєва (колишнього прем'єр-міністра РФ, — прим. ред). Рейтинги падають. Так хочеться, щоб вони росли, що аж Медведєва звільнили. Всього два місяці минуло, а ФБК вже  довів, що Мішустін такий же злодій", — зазначив Навальний.

Також він додав, що незважаючи на заклопотаність фінансовими питаннями по оплаті орендованої квартири в Москві або банальної купівлі продуктів для сім'ї, ні він, ні його команда не зупиниться на тому, щоб виявляти недоліки чинного в Росії режиму і назвав Путіна і його оточення  "купкою шахраїв і окупантів".

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Олексій Навальний в 2019 році був номінований на премію ім. Андрія Сахарова.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!