Головна Новини Світ Росія Ажіотаж через стрибок долара: люди скуповують валюту, а Центробанк Росії заморозив операції
commentss НОВИНИ Всі новини

Ажіотаж через стрибок долара: люди скуповують валюту, а Центробанк Росії заморозив операції

Вчора у Росії курс рубля впав до відміток 2016 року: 1 долар коштує 73,06 рубля, євро - по 83,6, в результаті чого на біржах відбулася паніка

10 березня 2020, 09:00 comments3341
Поділіться публікацією:
Ажіотаж через стрибок долара: люди скуповують валюту, а Центробанк Росії заморозив операції

Через стрибок долара цієї ночі і виниклу у зв'язку з цим паніку Банк Росії вирішив призупинити на місяць купівлю валюти на внутрішньому ринку. Про це передає сайт Центробанку.

Як повідомляють російські ЗМІ, вчора курс рубля впав до відміток чотирирічної давності: 1 долар коштує 73,06 рубля, євро — по 83,6. В результаті, на біржах відбулася паніка і значно знизилася ціна на нафту (у середньому, на 30%). Тому Банк РФ вирішив підвищити передбачуваність дій грошової влади і зниження волатильності фінансових ринків". Коли Росія знову почне купувати валюту, поки невідомо: це рішення регулятор прийме, враховуючи фінансову картину березня.

Тим часом росіяни масово скуповують готівкові долари і євро. В банках і обмінниках спостерігається стовпотворіння, і в деяких місцях видачу валюти вже обмежили. Найбільший ажіотаж, як передають місцеві ЗМІ, зараз у Владивостоці.

Як раніше повідомляли "Коментарі", у зв'язку з коронавірусом і падінням цін на нафту в Азії оновився список найбагатших людей планети. Відтепер його лідером є засновник китайської компанії Alibaba Джек Ма, статки якого оцінюють у 44,5 млрд доларів. Причому Ма обігнав свого попередника цієї ночі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!