Головна Новини Світ Росія У Росії запропонували скасувати народні вибори президента
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії запропонували скасувати народні вибори президента

Володимир Жириновський виступив з ініціативою, щоб з 2024 року правом обрання лідера держави володіла лише Державна рада

10 березня 2020, 13:25 comments2230
Поділіться публікацією:
У Росії запропонували скасувати народні вибори президента

Володимир Жириновський, лідер російської партії "ЛДПР", запропонував скасувати народні вибори президента РФ. Політик виступив з ініціативою, щоб з 2024 року право обрання лідера держави мала лише Державна рада.

“На вибори йдуть перукарі, манекенниці, лісоруби. У нас є конституційний орган — Державна рада. Зібрати туди кращих людей країни: кращі вчені, депутати, міністри, губернатори. Вони всі обрані. Ось нехай вони і вирішують, хто буде главою держави", — заявив Жириновський на російському ТБ.

Крім того, одіозний політик запропонував після прийняття поправок до Конституції провести позачергові вибори в Держдуму.

Як раніше повідомляли "Коментарі", президент Росії Володимир Путін має намір змінити Конституцію РФ і вже подав правки до другого читання законопроекту про зміну Основного закону. Так, Путін пропонує закріпити "положення про державоутворюючий російський народ і наступницю СРСР – РФ". Крім того, в новій Конституції закріплять термін "шлюб виключно як союз чоловіка і жінки", а також згадку про Бога. Поправки російського лідера вже розглядають у профільному комітеті Держдуми.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!