Головна Новини Світ Росія Російські копи робили селфі на фоні мертвих тіл в морзі (фото 18+)
commentss НОВИНИ Всі новини

Російські копи робили селфі на фоні мертвих тіл в морзі (фото 18+)

Двоє московських поліцейських «відзначилися», зробивши селфі в морзі на тлі трупів

13 березня 2020, 18:11 comments5341
Поділіться публікацією:
Російські копи робили селфі на фоні мертвих тіл в морзі (фото 18+)

У Росії два поліцейських – дівчина і хлопець – вирішили "заселфітися" на тлі трупів у морзі. Подібна фотокартка коштувала копам посад. Про інцидент пишуть російські медіа.

Так, горе-фотографами виявилися поліцейські з Москви. Вже відомо, що їх звільнили. За даними ЗМІ, які посилаються на ГУ МВС, "відзначилися" начальник карного розшуку відділу МВС Росії по району Щукино майор поліції В'ячеслав Горнеєв і його підлегла — оперуповноважена того ж відділу, старший лейтенант поліції Тетяна Пуришева.

picture

Крім цього, після перевірки вирішено було звільнити і начальство, оскільки їм повідомляли про службову невідповідність підлеглих. Так, втратять посади в УВС по Північно-Західному адміністративному округу начальник, генерал-майор МВС Анатолій Фещук, начальник відділу МВС по району Щукино, полковник поліції Іван Понятойкин і начальник відділу кримінальної розшуку УВС СЗАТ, майор поліції Сергій Гладишев.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Росії камери відеоспостереження зняли, як чоловік проходить між рядами широкоформатних телевізорів в магазині техніки, а потім несподівано починає розбивати екрани молотком. Епічне відео з'явилося в мережі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!