Головна Новини Світ Росія Російський священик перетворив квартиру на нарколабораторію
commentss НОВИНИ Всі новини

Російський священик перетворив квартиру на нарколабораторію

У квартирі, де співробітники ФСБ знайшли наркотики, священик жив не один.

24 березня 2020, 08:38 comments2628
Поділіться публікацією:
Російський священик перетворив квартиру на нарколабораторію

У нарколабораторію перетворилася квартира російського священика. Під час обшуків у Флавіана, єпископа Череповецького і Білозерського, співробітники ФСБ знайшли наркотики, а також обладнання для їхнього виготовлення. Про це повідомляє інформаційне агенство "СеверИнформ".

З обшуками силовики прийшли і на робоче місце єпископа. Стверджують, що він фігурує в справі про шахрайство в особливо великих розмірах. Що вдалося знайти там — не говорять. А ось знахідка в квартирі в Санкт-Петербурзі, де священнослужитель прописаний, стала для всіх сюрпризом. Побачити в житлі наркотики і все необхідне, щоб їх виготовляти, мало хто очікував.

Правда, поки не ясно, чи належить це все самому єпископу. Адже в квартирі на той момент проживав близький друг Флавіана — 22-річний Каїн Монтанеллі.

Сам єпископ заперечує, що обшуки, взагалі, були. Його адвокати заявили, що інформація помилкова і вона нанесла удар по репутації священика.

Заперечувати все почали і в Череповецькій єпархії. Стверджують, що Флавіан з Каїном ніколи не були знайомі. При цьому журналісти знайшли докази, що Каїн Монтанеллі працював в інформаційно-аналітичному відділі Череповецької єпархії.

Варто відзначити, що як тільки стало відомо про обшуки і вибухнув сканадал, патріарх Російської православної церкви усунув Флавіана від управління в Череповецькій єпархії. Замість цього його відправили в Павло-Обнорський монастир, де він повинен залишатися на поселенні.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що голівудська зірка Гвінет Пелтроу зізналася, що вживала наркотики.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: http://www.severinform.ru/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!