Головна Новини Світ Росія За порушення карантину в Росії будуть саджати у в'язницю на сім років
commentss НОВИНИ Всі новини

За порушення карантину в Росії будуть саджати у в'язницю на сім років

За злісні злочини, які можуть призвести до загострення пандемії коронавірусу, в Російській Федерації будуть карати тюрмою

31 березня 2020, 11:55 comments2116
Поділіться публікацією:
За порушення карантину в Росії будуть саджати у в'язницю на сім років

Сьогодні в Росії депутати Держдуми ввели закон про кримінальне покарання для порушників карантину і діючих санітарно-епідеміологічних правил. За злісні злочини, які можуть призвести до загострення пандемії, будуть карати тюрмою.

Так, згідно з новим законом, якщо дії порушника призвели до того, що заразилися коронавірусом або померли більше двох осіб, санкція статті передбачає до семи років в'язниці. Тих, хто не дотримується карантину в РФ, будуть штрафувати. Через загрозу масового захворювання, що призвело до загибелі однієї людини, доведеться заплатити до 2 млн рублів.

За найпростіші порушення карантину росіянам загрожує до 40 тисяч рублів штрафу. Якщо ж людина попався повторно, суму збільшують до 300 тисяч.

Як раніше повідомляли "Коментарі", карантин у Чечні проходить із застосуванням сили. Як повідомляють росЗМІ з посиланням на очевидців, патрульним роздали поліпропіленові труби, з допомогою яких вони нібито можуть карати порушників.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!