Головна Новини Світ Росія "Ні пандемія, ні санкції, ні дешева нафта не змінять нашу позицію по Україні", - Кремль
commentss НОВИНИ Всі новини

"Ні пандемія, ні санкції, ні дешева нафта не змінять нашу позицію по Україні", - Кремль

Прес-секретар Кремля Дмитро Пєсков продовжує наполягати на правильності дій Росії щодо України

8 квітня 2020, 16:03 comments6230
Поділіться публікацією:
"Ні пандемія, ні санкції, ні дешева нафта не змінять нашу позицію по Україні", - Кремль

Прес-секретар московського Кремля Дмитро Пєсков заявив, що позиція Росії по Україні не буде коригуватися заради скасування санкцій у зв'язку з пандемією коронавірусу COVID-19 та падінням цін на нафту. Слова Пєскова передає агентство "Інтерфакс".

Так, прес-секретар Путіна підкреслив, що не бачить можливості вивести російські війська з Донбасу, так як "їх там немає, а ситуація з Кримом однозначна і не підлягає дискусії.

"Це абсолютно точка зору нереалістична, багато в чому навіть абсурдна. По-перше, Росії нема чого виходити з території Донбасу, вона ніколи туди не заходила, а що стосується Криму, там взагалі питання не "якщо", ні "коли" не варто. Крим — це частина Російської Федерації зі всіма витікаючими наслідками", — відзначив Пєсков у відповідь на запитання преси про те, чи має намір офіційна Москва змінювати свої пріоритети щодо України у зв'язку з форс-мажорними обставинами та світовою економічною кризою.

Також він додав, що колишні американські посли в Україні — Стівен Пайфер, Джон Гербст та Вільям Тейлор — раніше заявили, що на тлі поширення COVID-19 і падіння нафтових цін США повинні виступити з пропозицією скасувати міжнародні санкції проти Москви "у разі виходу Росії з території Донецької і Луганської областей, а також повернення Криму Україні".

"З гордістю відзначу перевагу наших колишніх послів. Вони все-таки набагато більш мудрі, досвідчені й більш об'єктивні в своїх аналітичних роботах", — уклав Дмитро Пєсков.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Кремлі внесуть суттєві поправки в порядок проведення Параду, присвяченого 75-річчю Великої Перемоги в зв'язку з карантином в Москві.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!