Головна Новини Світ Росія У будинку для літніх людей в Москві згоріло четверо мешканців
commentss НОВИНИ Всі новини

У будинку для літніх людей в Москві згоріло четверо мешканців

Ще двоє пенсіонерів залишаються в московській лікарні у важкому стані.

9 квітня 2020, 08:43 comments1673
Поділіться публікацією:
У будинку для літніх людей в Москві згоріло четверо мешканців

У Москві спалахнула пожежа в приватному будинку для літніх людей. Буквально згоріли живцем четверо мешканців. Про це повідомляють російські рятувальники.

Пожежників в приватний будинок престарілих "Третій вік" викликали пізно ввечері. Працівники та мешканці установи почули хлопок, потім будівлю почало охоплювати вогнем і димом. Звідти терміново евакуювали півсотні людей. Однак врятувати вдалося не всіх. Загинули четверо мешканців. Допомога медиків знадобилася ще, принаймні, десятьом. Двоє з них перебувають у лікарні у важкому стані.

Уже після 22:00 за місцевим часом пожежу в будинку для літніх людей вдалося ліквідувати. Вогонь знищив близько 300 квадратних метрів на двох поверхах.

Спочатку рятувальники були впевнені, що на цокольному поверсі будівлі загорівся електрокабель. Від нього вогонь і почав поширювати далі. Але трохи пізніше з'явилася ще одна ймовірна причина загоряння. Працівники установи стверджують, що хлопок, який вони чули, походив з котельні. Вона працює на дизельному паливі. Тому варіант, що НП могла статися там зараз не виключають, розповів мер російської столиці Петро Бірюков. Експертам належить перевірити, яка саме з версій вірна. Вони опитують свідків і вилучили відео з камер спостереження.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, що в Києві горів склад лакофарбових матеріалів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!