Головна Новини Світ Росія В колонії Росії в'язні масово порізали собі вени і підпалили корпус: є жертви
commentss НОВИНИ Всі новини

В колонії Росії в'язні масово порізали собі вени і підпалили корпус: є жертви

Ув'язнені в Іркутській області скаржаться на жорстоке поводження наглядачів і влаштували бунт, завдавши собі тілесні поранення в якості протесту

12 квітня 2020, 08:42 comments3505
Поділіться публікацією:
В колонії Росії в'язні масово порізали собі вени і підпалили корпус: є жертви

10 квітня ув'язнені колонії суворого режиму в місті Ангарськ порізали собі вени на знак протесту проти дій адміністрації і підпалили кілька будівель. У колонію увійшли спецназівці, які застосували силу. Про це повідомляється в російських ЗМІ з посиланням на відеоролик, який опублікував з телефону один із тих, кто відбуває термін в цій в'язниці.

За даними інформагентств, такий акт протесту був здійснений у зв'язку з вкрай жорсткими умовами утримання і невиправданою агресією з боку наглядачів, які в додаток до всього ускладнилися у зв'язку із введенням карантину і забороною на побачення з рідними.

"Допоможіть нам, хто-небудь хто нас чує. Нас тут просто вбивають, не щадять ні старих, ні інвалідів, нам потрібна ваша допомога, просимо залучити громадськість і владу до нашої ситуації", — закликає голос за кадром.

Після придушення бунту силовиками і гасіння пожежі, співробітники колонії виявили повішене тіло чоловіка 1989 року народження. Є версії про самогубство, так і про вбивство іншими ув'язненими.

"Одна з версій, він співпрацював з адміністрацією", — сказав омбудсмен в Іркутській області Віктор Ігнатенко, додавши, що інших загиблих в колонії немає.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що жорсткий карантин призвів до масових бунтів в місцях ув'язнення практично по всьому світу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!