Головна Новини Світ Росія Путін переніс Парад 9 травня: дата залишається невідома
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін переніс Парад 9 травня: дата залишається невідома

Щоб провести Парад перемоги на Красній площі 9 травня, підготовка до нього повинна проходити вже зараз, а через карантин це неможливо

16 квітня 2020, 20:56 comments2268
Поділіться публікацією:
Путін переніс Парад 9 травня: дата залишається невідома

Президент Російської Федерації Володимир Путін підтвердив інформацію про те, що грандіозний Парад, присвячений 75-річчю перемоги у Великій Вітчизняній війні, буде перенесено з 9 травня на іншу дату, оскільки в Москві зберігається режим карантину. Про це повідомляють російські ЗМІ, посилаючись на самого Путіна.

Президент РФ зазначив, що неув'язочка сталася через неможливість проводити репетицію військового заходи і всі підготовчі процеси.

"Ризики, пов'язані з епідемією, пік якої не пройде до 9 травня, ще надзвичайно високі, і це не дає мені права починати зараз підготовку до параду та інших масових заходів", — сказав російський лідер.

При цьому Путін додав, що скасовувати ювілей головного російського свята ніхто не збирається і як тільки небезпека пандемії спаде, на Красній площі пройде це довгоочікувана багатьма росіянами подія, що нагадує про колишню славу Росії.

"Ми змусимо відступити загрозу, з якою зіткнулися сьогодні, і тоді обов'язково проведемо всі заплановані на 9 травня заходи, зрозуміло, в нинішньому, 2020 році", — підкреслив кремлівський голова.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Кремлі придумали досить оригінальний спосіб захисту Володимира Путіна від коронавіруса COVID-19.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!