Головна Новини Світ Росія "Переможний" парад: в Росії відбулося масове зараження дітей коронавірусом
commentss НОВИНИ Всі новини

"Переможний" парад: в Росії відбулося масове зараження дітей коронавірусом

Кадети петербурзького Нахімовського військово-морського училища були у Москві на репетиції параду, а тепер масово хворіють COVID-19

17 квітня 2020, 16:00 comments4484
Поділіться публікацією:
"Переможний" парад: в Росії відбулося масове зараження дітей коронавірусом

В Росії у 49 кадетів і викладачів петербурзького Нахімовського військово-морського училища виявили COVID-19. Деякі з них були в Москві і брали участь у репетиції параду до Дня перемоги на Красній площі. Про це пишуть російські ЗМІ.

Згідно з інформацією московських журналістів, в ізоляції перебуває ще 155 школярів, які очікують тест на коронавірус. Що ж стосується інфікованих, більшість з них — діти від 15 до 17 років. У лікарні перебувають і викладачі, зокрема — начальник Нахімовського училища Анатолій Мінаков.

Нагадаємо, в нашій країні в минулу добу коронавірусом заразилася ще 501 особа, і станом на 9:00 ранку кількість інфікованих становить 4662 українця. Про це повідомляє Міністерство охорони здоров'я. За інформацією МОЗ, на сьогоднішній день, 17 квітня, через ускладнення, викликані COVID-19, померло 125 пацієнтів.  Про ситуацію в регіонах, які уражені вірусом без винятку, читайте на сайті "Коментарі".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!