Головна Новини Світ Росія Пєсков: "У найближчому майбутньому нормандська зустріч не відбудеться"
commentss НОВИНИ Всі новини

Пєсков: "У найближчому майбутньому нормандська зустріч не відбудеться"

Прес-секретар Кремля Дмитро Пєсков заявив, що російська сторона не веде ніяких приготувань до нормандскому саміту навіть у режимі відеозв'язку

23 квітня 2020, 19:41 comments1632
Поділіться публікацією:
Пєсков: "У найближчому майбутньому нормандська зустріч не відбудеться"

Прес-секретар президента Російської Федерації Дмитро Пєсков заявив, що в Кремлі немає інформації про проведення зустрічі в нормандському форматі, в тому числі, і в режимі відеоконференції. Про це передає агентство "ТАСС".

При цьому він додав, що виконання Мінських домовленостей для досягнення врегулювання ситуації на Донбасі "залишає бажати кращого".

"Поки ніяких начерків по нормандскому саміту приводу немає. Ситуація з реалізацією мінських домовленостей в цілому і паризьких домовленостей, зокрема, як і раніше залишає бажати кращого", — сказав Пєсков на зустрічі з російськими ЗМІ.

Також прес-секретар Путіна зазначив, що Росія зацікавлена у послідовному і почерговому виконанні угод, підписаних в Парижі в 2014 році.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що вже 30 квітня в режимі відеоконференції пройде "нормандська зустріч" на рівні міністрів чотирьох країн-учасниць.

Участь Росії на зазначену дату підтвердив міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!