Головна Новини Світ Росія Росія обурилася відмовою України підтримати в ООН послаблення санкцій
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія обурилася відмовою України підтримати в ООН послаблення санкцій

Представництво Росії в ООН надіслало документ, який критикує українську сторону в підтримці вразливої позиції в умовах коронавірусу

24 квітня 2020, 10:10 comments1976
Поділіться публікацією:
Росія обурилася відмовою України підтримати в ООН послаблення санкцій

Представництво Російської Федерації в ООН заявило, що категорична позиція української сторони щодо послаблення санкцій проти Росії, запропонованому в резолюції Генасамблеї, підриває міжнародну кооперацію у боротьбі з пандемією коронавірусу COVID-19. Про це повідомляє агентство "РБК-Україна".

Так, 22 квітня Росія знову винесла на розгляд Генеральної асамблеї ООН свою резолюцію, але зі зміненим текстом. Однак, українська делегація перервала "процедуру мовчання" і заблокувала російську ініціативу.

Для Росії така реакція, мабуть, виявилося несподіваною, тому була прийнята з явним незадоволенням і звинуваченням в обмеженні українською стороною прогресивних країн-учасниць ООН.

"Доблесних українських борців з реальністю абсолютно не бентежить кощунственность їх позиції... Заклик до зняття примусових економічних заходів, що обмежують можливості боротьби з пандемією, був звернений саме на країни, що розвиваються, до яких нашим українським колегам, мабуть, немає справи", — заявили російські дипломати.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв. що в Кремлі прокоментували першу річницю правління українського президента Володимира Зеленського.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!