Головна Новини Світ Росія Фотофакт: в Росії розламався навпіл новий міст, який відкривала Терешкова
commentss НОВИНИ Всі новини

Фотофакт: в Росії розламався навпіл новий міст, який відкривала Терешкова

У Ярославській області РФ обрушився міст, в урочистому відкритті якого брала участь депутат Держдуми і перша у світі жінка-космонавт Валентина Терешкова

24 квітня 2020, 17:00 comments2563
Поділіться публікацією:
Фотофакт: в Росії розламався навпіл новий міст, який відкривала Терешкова

У Ярославській області РФ сталося обвалення мосту, який прослужив всього п'ять років. Як пишуть російські ЗМІ, спорудження було переправою через річку Устя, а в урочистому відкритті в 2015-му брала участь депутат Держдуми і перша у світі жінка-космонавт Валентина Терешкова.

У МНС кажуть, що у річку впали секції довжиною близько 20 метрів. На щастя, обійшлося без постраждалих, і в даний момент експерти з'ясовують причину аварії. Відомо також, що міст на момент відкриття оцінювали в 20,5 мільйонів рублів.

picture

picture

Раніше "Коментарі" повідомляли, що Росія має намір привезти в Києво-Печерську лавру, де спалахнув коронавірус, вантаж з "гуманітарною допомогою". Про це розповіла уповноважена з прав людини в Україні Людмила Денисова. За словами нашого омбудсмена, до неї звернулася колега з РФ Тетяна Москалькова і попросила допомогти з передачею гуманітарки для української лаври від російських "віруючих". Ті нібито зібрали дві тонни ліків, дезінфікуючих засобів, а також масок, рукавичок та інших засобів для боротьби з коронавірусом.

Також ми писали, що в Росії розгорівся скандал з активістом, який ініціював так званий "народний сход" проти режиму самоізоляції у зв'язку з коронавірусом. Суд Владикавказу заарештував чоловіка на два місяці, після чого він оголосив голодування.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!