Головна Новини Світ Росія “Хто вам сказав, що Росія постачає?": Лавров розповів, як насправді їх зброя потрапляє на Донбас
commentss НОВИНИ Всі новини

“Хто вам сказав, що Росія постачає?": Лавров розповів, як насправді їх зброя потрапляє на Донбас

Глава Міністерства закордонних справ РФ Сергій Лавров прокоментував резонансні слова президента Володимира Путіна про зброю для терористів

1 травня 2020, 09:45 comments4511
Поділіться публікацією:
“Хто вам сказав, що Росія постачає?": Лавров розповів, як насправді їх зброя потрапляє на Донбас

Глава Міністерства закордонних справ РФ Сергій Лавров пояснив, як "насправді" потрапляє російська зброя на окуповані території Донбасу. За словами чиновника, який прокоментував резонансні слова президента Володимира Путіна, зброю в самопроголошені республіки "ЛНР" і "ДНР" нібито везуть контрабандою. Про це урядовець сказав під час прес-конференції за підсумками переговорів глав МЗС країн "нормандського формату".

Нагадаємо, раніше глава РФ Володимир Путін заявив, що російські бойовики на Донбасі отримують військову техніку з країн, "які їм симпатизують". Лавров на прохання ЗМІ роз'яснив слова Путіна. Мовляв скрізь, де відбуваються конфлікти, з'являється контрабандна зброя, і нібито нелегальні поставки з Росії — не виняток.

“Хто вам сказав, що Росія постачає? Російська зброя доступна в усьому світі: і Калашников, і артилерійські системи виробляються, в тому числі у Східній Європі, в цілому ряді інших країн. Ця зброя гуляє по всьому світу досить вільно", — каже Лавров.

Як раніше повідомляли "Коментарі", Росія має намір привезти в Києво-Печерську лавру, де спалахнув коронавірус, вантаж з "гуманітарною допомогою".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!