Головна Новини Світ Росія Кім Чен Ин отримав від Путіна медаль на честь ювілею Перемоги
commentss НОВИНИ Всі новини

Кім Чен Ин отримав від Путіна медаль на честь ювілею Перемоги

Президент Росії Володимир Путін визнав заслуги північнокорейського колеги Кім Чен Ина в увічненні пам'яті радянських солдатів

5 травня 2020, 13:05 comments2079
Поділіться публікацією:
Кім Чен Ин отримав від Путіна медаль на честь ювілею Перемоги

Голова Російської Федерації Володимир Путін нагородив керівника північнокорейської республіки Кім Чен Ина ювілейною медаллю на честь "75-річчя з Дня Великої Перемоги" за особисті заслуги в увічненні загиблих і похованих на території КНДР радянських громадян і проявлену турботу про збереження поховань і меморіалів радянських воїнів. Про це повідомляє Посольство Росії в КНДР на своїй сторінці в Facebook.

Медаль була передана російськими дипломатами в руки міністру закордонних справ КНДР Лі Сон Гвону, який урочисто пообіцяв вручити її вождю.

"Після цього відбулася коротка бесіда, в ході якої було підтверджено налаштованість на продовження активних зусиль по послідовній реалізації досягнутих у квітні 2019 року у Владивостоці домовленостей керівників двох країн, спрямованих на подальший розвиток і зміцнення багатогранного російсько-корейського співробітництва", — зазначено в повідомленні.

" target="_blank">

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що міжнародне співтовариство зовсім недавно гаряче обговорювала зникнення лідера КНДР Кім Чен Ина, який, за уривчастими даними, пережив важку операцію на серці і впав у кому. Тоді знизити градус напруги навколо зникнення Ина спробував його радник з національної безпеки. Мун Чжон Ин, який погодився поспілкуватися з представниками CNN. Він заявив, що Кім Чен Ин живий. Більш того, він абсолютно здоровий. Зараз він, нібито, знаходиться в районі Вонсана, куди приїхав ще 13 квітня. Нічого підозрілого помічено не було, каже Мун Чжон Ин. При цьому офіційна газета КНДР "Нодон сінмун" написала, що Кім Чен Ин зараз займається паперовою роботою. Зокрема, він відправив лист з подякою тим, хто будує туристичну зону на узбережжі Північної Кореї.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!