Головна Новини Світ Росія Росія опинилася в трійці лідерів за кількістю хворих на коронавірус: в країні починають будувати польові госпіталі
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія опинилася в трійці лідерів за кількістю хворих на коронавірус: в країні починають будувати польові госпіталі

За минулу добу в Росії зафіксували 11 656 нових випадків інфікування коронавірусом

11 травня 2020, 16:20 comments2228
Поділіться публікацією:
Росія опинилася в трійці лідерів за кількістю хворих на коронавірус: в країні починають будувати польові госпіталі

Росія увійшла до трійки лідерів за кількістю випадків інфікування коронавірусом. Президент Володимир Путін наказав будувати польові шпиталі, де будуть приймати виключно пацієнтів з COVID-19.

За минулу добу в Росії додалася рекордна кількість нових випадків інфікування. Коронавірус діагностували більш ніж у 11 з половиною тисяч пацієнтів. Це найвищий показник у світі за вчора. Таким чином за загальним числом хворих Росія обійшла Італію і Великобританію і стала третьою в загальносвітовому рейтингу. Попереду тепер тільки Іспанія, а також США, де спалах коронавірусу поки що залишається найпотужнішим в світі.

Загалом в Росії коронавірус виявили у 221 244 осіб. З них 39 801 коронавірус вже перемогли. 2009 людей померли.

Після такого різкого збільшення кількості хворих президент Володимир Путін доручив у терміновому порядку будувати мобільні госпіталі, куди будуть привозити тільки пацієнтів з COVID-19. Всі ці польові лікарні повинні бути розгорнуті на віддалених територіях, де немає житлових масивів. А закінчити будівництво глава держави доручив до 20 травня. Крім польових госпіталів повинні з'явиться також мобільні лабораторії для тестування на коронавірус. Допомагати з будівництвом буду представники МНС, йдеться в дорученні президента, яке направили до уряду.

Крім цього, окремий польовий госпіталь повинен з'явиться в селі Бєлокамєнка Мурманської області, де зафіксували потужну хвилю захворюваності. На будмайданчику Центру будівництва великотоннажних морських споруд виявили більше 2 тисяч хворих на коронавірус.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, що Чорногорія збирається перемогти коронавірус і розпочати туристичний сезон вже в середині літа.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!