Головна Новини Світ Росія Путін оголосив про початок виходу Росії з карантину
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін оголосив про початок виходу Росії з карантину

Росія сьогодні вийшла на третє місце в світі за кількістю хворих коронавірусом

11 травня 2020, 17:02 comments2986
Поділіться публікацією:
Путін оголосив про початок виходу Росії з карантину

Сьогодні, 11 травня, президент Росії Володимир Путін оголосив про початку виходу країни з карантину з 12 травня. Карантин, який в Росії назвали "неробочими днями", запровадили ще 30 березня. Про це повідомляє російське видання "Медуза".

Володимир Путін заявив, що період карантину скасовується для всіх галузей економіки. Він тривав шість тижнів: спочатку з 30 березня до 5 квітня, а потім був продовжений до 30 квітня і до 11 травня.

"Ця екстраординарна міра дозволила загальмувати, уповільнити поширення епідемії", — сказав президент Російської Федерації.

За словами Путіна, період карантин дозволив сформувати запас необхідного медичного обладнання та підготуватися до надання допомоги людям з важкими захворюваннями.

Також президент Росії пообіцяв допомогти грошима сім'ям з дітьми і лікарям, будуть додаткові виплати. Малому та середньому бізнесу частково спишуть податки і дешеві кредити дадуть для збереження робочих місць, самозайнятою планують повернути всі податки за 2019 рік. Гуляти і займатися спортом тепер можна, але обережно.

При цьому на момент публікації Росія знаходиться на третьому місці в світі за кількістю хворих коронавірусом — понад 221 тисячу випадків. Протягом останнього тижня щодня в країні реєстрували понад 10 тисяч нових випадків зараження Covid-19.

Як повідомляв портал "Коментарі", Трамп вимагає забрати Пулітцерівську премію у авторів статей про змову з Росією.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!