Небезпека для Путіна: Пєсков приніс коронавірус з Кремля та заразив інших

Дружина прес-секретаря президента Росії Дмитра Пєскова - фігуристка Тетяна Навка - розповіла про те, що її чоловік заразив коронавірусом і її

Фігуристка і дружина прес-секретаря президента Росії Дмитра Пєскова Тетяна Навка розповіла про те, що чоловік заразив коронавірусом і її. Навка впевнена, що COVID-19 Пєсков приніс з роботи, про що повідомляють "РИА Новости" і Daily Storm.

За словами Тетяни Навки, вони з чоловіком знаходяться в лікарні, щоб не заразити дітей та інших членів сім'ї. Фігуристка каже, що вся їх сім'я перебувала в найсуворішій ізоляції, однак Дмитро Пєсков працював і, ймовірно, приніс коронавірус з Кремля.

“Я практично за два дні приходжу в себе, у мене нормалізувалося все: і кров, і температури нема. Кажуть, що жінки легше переносять це, напевно, це правда. Дмитро Сергійович теж під контролем, з ним все в порядку. Лікуємося", - говорить Навка.

До речі, раніше коронавірус виявили у прем'єр-міністра РФ Михайла Мішустіна.

Як повідомляли "Коментарі", Росія вийшла на друге місце за кількістю інфікованих коронавірусом в світі. На Євразійському континенті - це тепер найбільш уражена COVID-19 країна. У світі кількість випадків інфікування поки зафіксували тільки в США. Про це свідчать дані Університету Джонса Хопкінса, який веде підрахунок випадків захворювання в світі.