Жириновський запропонував продати труп Леніна за кордон

Депутат Держдуми Володимир Жириновський упевнений, що покупці на мумію Леніна за кордоном обов'язково знайдуться

Депутат Держдуми Володимир Жириновський запропонував продати Леніна з мавзолею в Кремлі. Вважає, що покупці для мумії комуністичного лідера обов'язково знайдуться за кордоном. Про це політик написав на своїй сторінці в Twitter.

Шукати покупців скандально відомий Жириновський пропонує, перш за все, в комуністичних країнах. Наприклад, в Китаї або В'єтнамі. Вважає, що серед комуністів обов'язково знайдуться бажаючі придбати такий екзотичний товар, а ось Росія зможе на цьому гарненько заробити.

Бізнес-ідея з продажем мумії виникла у Жириновського після того, як бізнесмен з Франції запропонував продати "Джоконду" Леонардо да Вінчі.

"Ми могли б Леніна продати. Бюджет Росії отримає величезні гроші. Мумія Лена у відмінному стані. Його муміфікували якихось 96 років тому", - написав політик.

Продати всесвітньо відому "Мона Лізу" Да Вінчі раніше запропонував Стефан Дистангіан, один з найвідоміших бізнесменів Франції. Вважає, що таким чином можна отримати близько 50 мільярдів доларів, які допоможуть країні вийти з кризи, спровокованої пандемією коронавіруса.

Раніше "Коментарі" розповідали, як коронавірусна криза вдарила по українській економіці. Про падіння ВВП розказав прем'єр Денис Шмигаль.