Головна Новини Світ Росія Жириновський запропонував продати труп Леніна за кордон
commentss НОВИНИ Всі новини

Жириновський запропонував продати труп Леніна за кордон

Депутат Держдуми Володимир Жириновський упевнений, що покупці на мумію Леніна за кордоном обов'язково знайдуться

22 травня 2020, 08:59 comments5029
Поділіться публікацією:
Жириновський запропонував продати труп Леніна за кордон

Депутат Держдуми Володимир Жириновський запропонував продати Леніна з мавзолею в Кремлі. Вважає, що покупці для мумії комуністичного лідера обов'язково знайдуться за кордоном. Про це політик написав на своїй сторінці в Twitter.

Шукати покупців скандально відомий Жириновський пропонує, перш за все, в комуністичних країнах. Наприклад, в Китаї або В'єтнамі. Вважає, що серед комуністів обов'язково знайдуться бажаючі придбати такий екзотичний товар, а ось Росія зможе на цьому гарненько заробити.

Бізнес-ідея з продажем мумії виникла у Жириновського після того, як бізнесмен з Франції запропонував продати "Джоконду" Леонардо да Вінчі.

"Ми могли б Леніна продати. Бюджет Росії отримає величезні гроші. Мумія Лена у відмінному стані. Його муміфікували якихось 96 років тому", — написав політик.

Продати всесвітньо відому "Мона Лізу" Да Вінчі раніше запропонував Стефан Дистангіан, один з найвідоміших бізнесменів Франції. Вважає, що таким чином можна отримати близько 50 мільярдів доларів, які допоможуть країні вийти з кризи, спровокованої пандемією коронавіруса.

Раніше "Коментарі" розповідали, як коронавірусна криза вдарила по українській економіці. Про падіння ВВП розказав прем'єр Денис Шмигаль. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!