Головна Новини Світ Росія У Росії чоловік захопив банк, вимагаючи гроші та Бузову (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії чоловік захопив банк, вимагаючи гроші та Бузову (ВІДЕО)

У Москві чоловік взяв у заручники кількох людей в банку, а потім вимагав термінової зустрічі зі співачкою Ольгою Бузовою

23 травня 2020, 19:25 comments2634
Поділіться публікацією:
У Росії чоловік захопив банк, вимагаючи гроші та Бузову (ВІДЕО)

У російській столиці Москві 27-річний чоловік у костюмі постачальника їжі намагався захопити банк. Вимоги "терориста" були неоднозначними: гроші та артистка Ольга Бузова. Про це повідомляють російські ЗМІ.

Так, загарбник увірвався в один з московських банків і вимагав привезти співачку туди. Йому з нею потрібно було терміново поговорити, мовляв, "вона в нього щось вкрала". Крім того, чоловік намагався додзвонитися співачці через Instagram.

За даними ЗМІ, спочатку в заручниках опинилися 5 осіб, але потім залишився тільки 1 заручник. До слову, він вів трансляцію онлайн, на якій видно, як "терорист" періодично п'є горілку. Також медіа пишуть, що чоловік, крім зустрічі з Бузовою, зажадав велику суму грошей. А ще – у нього при собі був муляж вибухівки. Повідомляється, що правоохоронці взяли зловмисника штурмом: група захоплення потрапила в будівлю через чорний вхід. Зараз чоловік затриманий.

Додамо, що про НП пізніше дізналася Бузова, заявивши, що для неї "сьогоднішня новина — повний шок". Співачка навіть була готова прибути на "переговори", аби втихомирити терориста.

Раніше "Коментарі" писали, що в Росії сталася пожежа у лікарні для хворих коронавірусом: є загиблий (ВІДЕО).



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!