Головна Новини Світ Росія Путін назвав нову дату параду Перемоги в Москві
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін назвав нову дату параду Перемоги в Москві

Парад Перемоги у Москві перенесли на кінець червня

26 травня 2020, 20:58 comments2638
Поділіться публікацією:
Путін назвав нову дату параду Перемоги в Москві

Президент Російської Федерації Володимир Путін назвав нову дату проведення параду Перемоги в Москві 24 червня. Про це повідомили в російському виданні РИА Новости.

Парад до 75 річниці перемоги у Великій Вітчизняній війні перенесли через поширення пандемії коронавіруса Covid-19. Путін доручив міністру оборони Росії Сергію Шойгу забезпечити суворий режим безпеки під час проведення параду щоб уникнути ризиків нового спалаху коронавіруса.

Також президент Російської Федерації запропонував провести марш Безсмертного полку 26 липня, в День військово-морського флоту Росії. Але акція можуть перенести ще на місяць у разі збереження ризиків коронавіруса.

20 травня російське видання РБК написало, що в Кремлі обговорюють варіант проведення параду Перемоги і голосування за поправки до Конституцію Російської Федерації в один день. На думку уряду, це нібито надихне людей після карантину.

Як повідомляв портал "Коментарі", колишню яхту колишнього прем'єр-міністра Російської Федерації Дмитра Медведєва виставили на продаж на сайт безкоштовних оголошень Avito.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/rian_ru/38026
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!