Головна Новини Світ Пiвденна Америка Аргентина подякувала Зеленському за евакуацію своїх громадян
commentss НОВИНИ Всі новини

Аргентина подякувала Зеленському за евакуацію своїх громадян

Президент Аргентини написав листа Володимиру Зеленському

29 лютого 2020, 16:18 comments1860
Поділіться публікацією:
Аргентина подякувала Зеленському за евакуацію своїх громадян

Президент Аргентини Альберто Фернандес подякував українському уряду і президенту Володимиру Зеленському за допомогу в евакуації аргентинців з китайського Уханя. Відповідний лист аргентинський лідер направив президенту України.

"Шановний пане президент, маю честь звернутися до Вас, щоб висловити свою щиру вдячність за неоціненний співпрацю з вашою країною при евакуації аргентинських громадян, які перебували в місті Ухань, Китай, під час епідемічної ситуації, викликаної коронавірусом (COVID-19). Надзвичайну допомогу вашого уряду складно недооцінити, враховуючи, що серед евакуйованих громадян перебувають сім'ї з маленькими дітьми", — написав Фернандес.

Аргентинський лідер також наголосив, що в України і Аргентини спільні цінності, зв'язки, які об'єднують жителів обох країн. Фернандес також зазначив, що українські мігранти та їхні нащадки зробили значний внесок у розвиток його країни. Президент Аргентини назвав евакуацію аргентинських громадян "високим гуманітарних жестом", і, запевнивши у своїй повазі, висловив надію на нові горизонти співпраці між Україною та Аргентиною.

Як раніше повідомляв портал "Коментарі", українців і іноземців, яких евакуювали з ураженого коронавірусом міста Ухань в Китаї, посилено охороняють і повністю ізолюють в закритому медичному центрі Національної гвардії в Нових Санжарах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!