Опубліковані результати розтину фінансиста Епштейна

Розтин підтвердив, що причиною смерті фінансиста Епштейна стало самогубство

Офіційні результати судмедекспертизи підтвердили, що причиною смерті фінансиста Джеффрі Епштейна стало самогубство. Про це повідомило агентство Associated Press.

Згідно з поширеними даними, медики підтвердили, що смерть 66-річного фінансиста настала внаслідок повішення.

Раніше газета The Washington Post повідомляла з посиланням на двох неназваних осіб, знайомих з результатами патологоанатомічного дослідження тіла Епштейна, що у нього були виявлені численні переломи кісток шиї.

Нагадаємо, американський фінансист, мільярдер Джеффрі Епштейн, яким раніше були висунуті звинувачення у секс-торгівлі неповнолітніми, покінчив із собою в камері СІЗО Манхеттена 10 серпня. 66-річного Епштейна звинувачували в незаконній торгівлі дівчатами у віці 14 років.

Як повідомляв портал "Коментарі", демократические кандидати в президенти Бето о'рурк і Корі Букер звинуватили президента США Дональда Трампа в просуванні необгрунтованих теорій змови про явну самогубство опального фінансиста Джеффрі Епштейна тюремній камері в одній з в'язниць Нью-Йорка.

Після смерті в суботу Епштейна, мільярдера,обвинуваченого в сексуальному торгівлі неповнолітніми дівчатами, який колись вважав Трампа і колишнього президента Білла Клінтона друзями. Трамп заперечує безпідставне твердження про те, що Клінтон був причетний до смерті. "Це ще один приклад того, як наш президент використовує позицію громадської довіри для нападок на своїх політичних ворогів з допомогою необгрунтованих теорій змови", - заявив о'рурк, колишній конгресмен з Техасу, в журналі CNN "Стан Союзу".