Головна Новини Світ США Організатор "афери століття" з екопродуктами покінчив із собою у в'язниці США
commentss НОВИНИ Всі новини

Організатор "афери століття" з екопродуктами покінчив із собою у в'язниці США

Суд засудив 60-річного Ренді Константа до 122 місяців в'язниці

21 серпня 2019, 04:40 comments2591
Поділіться публікацією:
Організатор "афери століття" з екопродуктами покінчив із собою у в'язниці США

Організатор афери з екологічно чистими продуктами, яку ЗМІ називали найбільшою в історії США, покінчив із собою у в'язниці. Про це передає агентство Ассошіейтед Прес з посиланням на висновок судмедекспертизи.

Суд у штаті Айова у п'ятницю, 16 серпня, засудив 60-річного Ренді Константа до 122 місяців тюремного ув'язнення. Згідно обвинувальним висновком, фермер з 2010 по 2017 рік продавав "екологічно чисті" продукти, які насправді вироблялися з використанням звичайних практик, включаючи застосування пестицидів.

За словами судмедексперта, смерть засудженого у федеральній в'язниці настала в результаті "самопричиненной ситуації". Інші деталі не повідомляються.

У понеділок генпрокурор США Вільям Бар змінив керівництво Федерального бюро в'язниць після смерті в ув'язненні бізнесмена Джеффрі Епштейна. Самогубство мільярдера, обвинуваченого в сексуальних злочинах, викликало широкий громадський резонанс у США.

 Як повідомляли "Коментарі", профициальные результати судмедекспертизи підтвердили, що причиною смерті фінансиста Джеффрі Епштейна стало самогубство. Згідно з поширеними даними, медики підтвердили, що смерть 66-річного фінансиста настала внаслідок повішення.

Раніше газета The Washington Post повідомляла з посиланням на двох неназваних осіб, знайомих з результатами патолого-анатомічного дослідження тіла Епштейна, що у нього були виявлені численні переломи кісток шиї.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.apnews.com/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!