Головна Новини Світ США США відмовили у в'їзді дівчині прем'єр-міністра Бориса Джонсона
commentss НОВИНИ Всі новини

США відмовили у в'їзді дівчині прем'єр-міністра Бориса Джонсона

Відмова може бути пов'язана з відвідуванням подругою прем'єра невизнаної держави у Східній Африці

21 серпня 2019, 13:54 comments1679
Поділіться публікацією:
США відмовили у в'їзді дівчині прем'єр-міністра Бориса Джонсона

Влада США відмовила у в'їзді дівчині нового прем'єр-міністра Великобританії Керрі Саймондс, імовірно, з-за її поїздки в невизнану держава Сомаліленд в минулому році.

31-річна Кері Сімондс подала заявку на отримання візи для поїздки в Америку в найближчі кілька днів у рамках своєї роботи в американській екологічної групі, проте американські власті заблокували запит.

Вважається, що рішення пов'язане з п'ятиденним візитом міс Сімондс в минулому році в Східну Африку, регіон, роздирається громадянською війною.

Невідомо, чи проходила Саймондс реєстрацію в системі в електронній системі авторизації подорожей (ESTA), яка дозволяє громадянам Великобританії здійснювати безвізові короткострокові поїздки в США. Однак якщо вона робила це, система може автоматично відмовити дівчині, враховуючи її історію поїздок.

У 2016 році у форму ESTA був доданий питання про відвідування Іраку, Сирії, Ірану, Судану, Лівії, Сомалі або Ємену після 1 березня 2011 року. Як пише видання, якщо заявник відповідає "так", система може відмовити йому в дозволі на в'їзд.

Офіційно канцелярія прем'єр-міністра поки не коментує цю інформацію.

Як повідомляв портал "Коментарі", прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон пропонує Європейському Союзу змінити умови угоди про вихід країни з ЄС (Brexit).



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!