Головна Новини Світ США Прем'єр Данії заявила, що не вступить у словесну війну з Трампом
commentss НОВИНИ Всі новини

Прем'єр Данії заявила, що не вступить у словесну війну з Трампом

Прем'єр Данії назвала ідею абсурдною Трампа

22 серпня 2019, 00:32 comments1565
Поділіться публікацією:
Прем'єр Данії заявила, що не вступить у словесну війну з Трампом

Прем'єр-міністр Данії Метте Фредеріксен в ефірі TV2 заявила, не хоче вступати в словесну війну з президентом США Дональдом Трампом.

"Я не збираюся вступати в словесну війну. Навіть з президентом США. Глава уряду Гренландії Кім Кильсен дуже ясно це висловив: Гренландія не продається. І я повністю це підтримую", — наводить ТАСС її слова.

Раніше Трамп заявив, що відклав зустріч з прем'єр-міністром Данії Метте Фредеріксен через її небажання обговорювати продаж Гренландії. Фредеріксен назвала ідею Трампа абсурдною.

Як повідомляли "Коментарі", ппро деякими даними американський президент неодноразово цікавився у своїх радників, можуть Сполучені Штати купити Гренландію. При цьому влада Данії публічно висловили свій протест з цього питання.

"Звичайно, Гренландія не продається. Оскільки новина носить неофіційний характер, уряд Гренландії утримається від подальших коментарів", — зазначили тоді на офіційному сайті данського уряду.

Портал "Коментарі" повідомляв, що також і колишній прем'єр-міністр Данії Ларс Люкке Расмуссен вважає інформацію про перспективу купівлі-продажу острова невдалим жартом.

"Ймовірно, це першоквітневий жарт ... але він зовсім не по сезону!" — написав він у своєму Twitter.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: ТАСС
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!