Головна Новини Світ США Болтон заявив про намір зустрітися з Лукашенком і Додоном
commentss НОВИНИ Всі новини

Болтон заявив про намір зустрітися з Лукашенком і Додоном

Про візит Джона Болтона до Мінська стало відомо 27 серпня

29 серпня 2019, 02:25 comments1546
Поділіться публікацією:
Болтон заявив про намір зустрітися з Лукашенком і Додоном

Радник президента США з національної безпеки Джон Болтон повідомив, що його візит в Білорусію і Молдавію відбудеться 29 серпня. Про це він написав у своєму Twitter-акаунті.

Болтон зазначив, що зустрінеться з лідерами обох держав — президентом Білорусії Олександром Лукашенко і його молдавським колегою Ігорем Додоном— для обговорення питань регіональної безпеки.

"Сподіваємося на зміцнення наших дипломатичних і економічних зв'язків", — додав він.

Про візит Джона Болтона до Мінська стало відомо 27 серпня. Як зазначило видання Foreign Policy, радник Дональда Трампа стане найбільш високопоставленим представником Вашингтона, який відвідав країну з початку століття.

З 2008 року у Білорусії немає американського посла. Тоді білоруське керівництво прийняло рішення відкликати свого представника у Вашингтоні для консультацій після введених санкцій стосовно республіки. Незабаром американський посол також покинув Мінськ.

Як повідомляє видання "Коментарі", президент США Дональд Трамп планує зустрітися з президентом України Володимиром Зеленським у Варшаві. Зустріч відбудеться в ході заходів, присвячених 80-річчю з початку Другої світової війни. Про це заявив радник з питань національної безпеки США Джон Болтон під час свого візиту в Україну. "Ми розраховуємо, що у президентів (Трампа і Зеленського — Ред.) буде можливість поговорити у Варшаві в рамках заходів з нагоди 80-річчя початку Другої світової війни", — заявив Болтон. Однак, Болтон поки не назвав дату зустрічі двох лідерів.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!