Головна Новини Світ США У США чотири людини загинули в ДТП з туристичним автобусом
commentss НОВИНИ Всі новини

У США чотири людини загинули в ДТП з туристичним автобусом

В автобусі перебували китайські туристи

21 вересня 2019, 05:55 comments1536
Поділіться публікацією:
У США чотири людини загинули в ДТП з туристичним автобусом

Щонайменше, чотири людини загинули і ще 30 отримали поранення в результаті ДТП з туристичним автобусом в американському штаті Юта, повідомляє The Daily Beast.

"За даними офісу шерифа округу Гарфілд, щонайменше чотири людини загинули і ще 30 отримали поранення, коли в п'ятницю в районі Каньйону Брайс в штаті Юта розбився туристичний автобус. За повідомленнями, автобус врізався в огорожу, а потім перекинувся", — пише видання.

Дорожня патрульна поліція штату повідомила в Twitter, що в автобусі перебували китайські туристи. За оцінками поліції, чотири людини загинули, 12-15 знаходяться в критичному стані.

 Як раніше повідомляло видання "Коментарі", ізвестный російський актор, зірка фільмів "Ти у мене одна" і "Все буде добре" Марк Горонок розбився в ДТП під Санкт-Петербургом. Актор їхав за кермом свого авто, на пасажирському сидінні була його 70-річна мати. Раптово на великій швидкості в машину актора врізалася іномарка.

Горонок з матір'ю результаті аварії отримали серйозні травми. Їх доставили в найближчу лікарню швидкої допомоги. У Марка діагностували черепно-мозкову травму, множинні переломи, актор вже переніс дві операції, чекає тривале лікування і відновлення. У літньої жінки також серйозна травма — перелом кісток тазу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!