Головна Новини Світ США Fake News і демократи: Трамп розповів про свою бесіду з Зеленським
commentss НОВИНИ Всі новини

Fake News і демократи: Трамп розповів про свою бесіду з Зеленським

Президент США знову звинуватив у всьому Демократичну партію

21 вересня 2019, 18:12 comments2909
Поділіться публікацією:
Fake News і демократи: Трамп розповів про свою бесіду з Зеленським

Президент США Дональд Трамп прокоментував повідомлення американської преси про те, що він нібито вимагав від української влади почати розслідування відносно колишнього віцепрезидента і ймовірного конкурента на президентських виборах-2020 Джо Байдена.

"Фейкові ЗМІ та їх партнер, Демократична партія, хочуть триматися подалі від вимоги Джо Байдена, щоб український уряд звільнив прокурора, який вів розслідування проти його сина, або вони не отримають велику кількість грошей від США", — написав американський лідер у своєму Twitter.

Трамп зазначив, що історія про його розмову з президентом України Володимиром Зеленським була повністю сфабрикована.

"Не було сказано нічого, що було б неправильним, але вимога Байдена, з іншого боку, була повною катастрофою. Фейкові ЗМІ знають це, але не хочуть повідомляти", — резюмував глава Білого дому.

picture

Нагадаємо, американські ЗМІ повідомили про те, що Дональд Трамп під час переговорів з Володимиром Зеленським попросив розслідувати справу Джо Байдена. Мова йшла про можливу участь Байдена у звільненні генпрокурора (Віктора Шокіна — ред.), який вів розслідування щодо можливої участі сина колишнього віцепрезидента Хантера Байдена в незаконних схемах в Україні. Зазначимо, Хантер Байден входить у раду директорів Burisma Holdings ексміністра екології часів Віктора Януковича Миколи Злочевського.

Крім того, співробітник розвідки США подав скаргу до Конгресу у зв'язку з тиском Дональда Трампа на якогось іноземного чиновника (імовірно Володимира Зеленського) під час телефонної розмови.

Як писав портал "Коментарі", особистий адвокат президента США Рудольф Джуліані проговорився, що вимагав від Зеленського компромат на Байдена.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: Комментарии
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!