Головна Новини Світ США На американському телеканалі сталася перепалка через шведську школярку-активістку
commentss НОВИНИ Всі новини

На американському телеканалі сталася перепалка через шведську школярку-активістку

В ефірі обговорювався виступ шведської школярки-активістки Грети Тунберг в Генеральній асамблеї ООН

25 вересня 2019, 01:55 comments1967
Поділіться публікацією:








На американському телеканалі сталася перепалка через шведську школярку-активістку

В ефірі американського телеканалу Fox News відбулася словесна перепалка між ведучим Wire Daily Майклом Ноулзом та іншим учасником передачі Крісом Ханом. В ефірі обговорювався виступ шведської школярки-активістки Грети Тунберг в Генеральній асамблеї ООН, та Ноулз назвав дівчинку "психічно хворою шведською дитиною".

"Ніщо з цього не має значення, тому що рух кліматичної істерії не пов'язаний з наукою. Якщо б мова йшла про науку, її очолювали б науковці, а не політики і психічно хвора шведська дитина, яку експлуатують її батьки та міжнародні ліві", — сказав Ноулз.

У своїй промові він намагався донести, що Тунберг використовують для пропаганди певних політичних ідей, але Хан перебив його.

"Ну-ка розслабся худорлявий хлопчина! Ти атакуєш дитину, при тому що ти доросла людина [...]. Вона намагається врятувати планету, тому що твоєму президенту плювати на зміни клімату [...]. Ти жалюгідний, коли говориш про неї так. Тобі варто вибачиться на національному телебаченні, прямо зараз", — сказав Хан.

У відповідь Ноулз знову заявив, що "нападав на лівих, які використовують психічно хвору дитину" і нагадав про те, що раніше Тунберг відкрито говорила про життя з синдромом Аспергера.

Як повідомляли "Коментарі", президент Володимир Зеленський пообіцяв, що не буде закривати телеканали, тому що у нього немає на це повноважень.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!