Головна Новини Світ США Мін'юст США не побачив порушень закону в розмові Зеленського та Трампа
commentss НОВИНИ Всі новини

Мін'юст США не побачив порушень закону в розмові Зеленського та Трампа

У результаті відомство «закрило цю справу»

26 вересня 2019, 07:53 comments1797
Поділіться публікацією:
Мін'юст США не побачив порушень закону в розмові Зеленського та Трампа

У Міністерстві юстиції США вивчили стенограму розмови президента країни Дональда Трампа з президентом України Володимиром Зеленським і не знайшли жодних ознак порушення закону з боку американського лідера.

У Мін'юсті почали вивчати стенограму, так як раніше отримали інформацію про те, що розмова може містити порушення Трампом федерального закону про фінансування передвиборних компаній.

У відомстві зазначають, що стенограма підтверджує, що президент США просив Зеленського провести розслідування в відношенні сина колишнього віце-президента США Джо Байдена. Але в розмові немає ознак того, що Трамп тиснув на президента України і змусив його піти на цей крок.

Міністерство зробило свої висновки, ґрунтуючись виключно на переданій Білим домом інформації.

Нагадаємо, Білий Дім оприлюднив повний текст стенограми телефонних переговорів двох президентів — Дональда Трампа і Володимира Зеленського — на вимогу Конгресу США.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", особистий адвокат президента США Рудольф Джуліані проговорився, що Трамп вимагав від Зеленського компромат на колишнього віце-президента Джо Байдена. Доказ цього міг стати причиною для оголошення імпічменту президенту США.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!