Головна Новини Світ США Трамп збільшив на 50% тариф на сталь для Туреччини
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп збільшив на 50% тариф на сталь для Туреччини

Дональд Трамп вводить економічні санкції проти Туреччини

15 жовтня 2019, 10:30 comments1881
Поділіться публікацією:
Трамп збільшив на 50% тариф на сталь для Туреччини

Президент США Дональд Трамп вирішив збільшити тарифи на сталь для Туреччини на 50%. Про це повідомив один з топ-чиновників Білого дому.

"Тарифи на сталь будуть збільшені до 50%. І Сполучені Штати також негайно припинять переговори під керівництвом держсекретаря Уилбура Росса, який відвідав Туреччину в минулому місяці, стосовно торгової угоди на $100 млрд", — сказав високопоставлений чиновник Білого дому під час телефонного брифінгу для журналістів.

Як відомо, раніше президент США підписав указ, який вводить санкції щодо міністерства оборони і енергетики Туреччини. Крім того, в санкційні списки були включені міністр оборони Туреччини Хулуси Анкара, глава МВС Сулейман Сойлу і міністр енергетики Фатіх Донмез.

"Враховуючи нинішню економічну слабкість Туреччини, сьогоднішні дії є глибоко серйозними і спрямовані на те, щоб зосередити увагу Туреччини на серйозність ситуації на північному сході Сирії", — додав представник Білого дому.

Джерело з адміністрації також підтвердило, що Дональд Трамп направив в Анкару делегацію для переговорів щодо сирійського питання.

Як повідомляв портал "Коментарі", Президент США Дональд Трамп заявив, що він разом з багатьма конгресменами, зокрема від Демократичної партії, веде розробку пакета обмежувальних заходів проти Туреччини у зв'язку із проведенням військової операції в Сирії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!