Головна Новини Світ США У США розповіли про причини заморозки військової допомоги Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

У США розповіли про причини заморозки військової допомоги Україні

Політичний вплив завжди буде мати місце у зовнішній політиці, - Мік Малвейни

18 жовтня 2019, 03:17 comments1946
Поділіться публікацією:
У США розповіли про причини заморозки військової допомоги Україні

Виконуючий обов'язки керівника апарату Білого дому Мік Малвейни заявив, що заморозка військової допомоги Україні в тому числі пов'язана з тим, чи буде вестися розслідування проти Демократичної партії.

"Говорив він мені в минулому корупції, пов'язаної з сервером національного комітету Демократичної партії? Однозначно. Тому ми затримали переклад. — ред.) коштів", — цитує РИА Новости Малвейни.

Він додав, що політичний вплив завжди буде мати місце у зовнішній політиці.

Раніше ЗМІ повідомляли, що президент США Дональд Трамп шукав докази того, що злом сервера Демократичної партії був пов'язаний з Україною, а не Росією. Про це Трамп, зокрема, згадав в телефонному розмові з президентом України Володимиром Зеленським. На брифінгу Малвейни сказав:

"Говорив він (Трамп) мені в минулому корупції, пов'язаної з сервером національного комітету Демократичної партії? Однозначно. Тому ми затримали (переведення) коштів". Відповідаючи на питання журналістів, чи означає це, що США просили "послугу за послугу", Малвейни сказав: "Ми робимо це постійно під зовнішньої політики".

Нагадаємо, портал "Коментарі" повідомляв про умови Дональда Трампа, при якому він готовий відновити військову підтримку України. Про це він розповів пресі по прибуттю в штаб-квартиру Організації об'єднаних націй (ООН) у Нью-Йорку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://ria.ru
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!