Головна Новини Світ США Трамп випадково переплутав Зеленського з Путіним
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп випадково переплутав Зеленського з Путіним

Трамп тричі назвав переговори із Зеленським «ідеальною розмовою»

28 жовтня 2019, 19:36 comments2148
Поділіться публікацією:
Трамп випадково переплутав Зеленського з Путіним

Президент США Дональд Трамп під час виступу на авіабазі Ендрюс в штаті Меріленд помилково назвав президента України Володимира Зеленського президентом РФ, повідомляє "РБК-Україна".

Трамп, коментуючи ситуацію щодо скандальних телефонних переговорів із Зеленським, тричі назвав їх "ідеальною розмовою".

епер вони не хочуть говорити про викривача, тому що вони не думали, що я оприлюдню цю розмову. Коли я опублікував розмову, я спростував доповідь Шиффа (голова спеціального комітету з розвідки Палати представників США Адам Шифф — ред.). Більше того, як ви знаєте, новий російський президент, гарна людина, зробив заяву, що в розмові не було нічого. Не було тиску на нього", — сказав Трамп.

Як повідомляв сайт "Коментарі", 25 вересня Адміністрація президента США оприлюднила стенограму телефонних переговорів американського лідера Дональда Трампа з президентом України Володимиром Зеленським, які відбулися наприкінці липня.

Зокрема, Трамп попросив Зеленського провести переговори зі своїм адвокатом Рудольфом Джуліані і генпрокурором Вільямом Барром щодо розслідування справи сина колишнього віцепрезидента США Джо Байдена. Президент України у відповідь запевнив, що новий генпрокурор Руслан Рябошапка є "на 100% його людиною" і займеться справою Байдена".

Глава Білого дому також розкритикував країни Європи, особливо Німеччину, за слабку, на його думку, підтримку України. Зеленський, в свою чергу, підтримав американського колегу.

Крім того, Трамп просив Зеленського допомогти з'ясувати, звідки в США з'явилася інформація про його зв'язки з Росією. Президент України, в свою чергу, розкритикував колишнього посла США в Україні Марі Йованович і попросив надати інформацію про неї.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!