Головна Новини Світ США Чоловік у власному дворі провалився в лавовий тунель
commentss НОВИНИ Всі новини

Чоловік у власному дворі провалився в лавовий тунель

Чоловіка ніхто не бачив і не чув протягом декількох днів

9 листопада 2019, 18:30 comments1612
Поділіться публікацією:
Чоловік у власному дворі провалився в лавовий тунель

На острові Гаваї в місті Хіло літній чоловік провалився в лавовий тунель у власному саду. Про це передає прес-служба поліцейського департаменту штату.

У поліцію надійшло повідомлення про те, що чоловіка ніхто не бачив і не чув протягом декількох днів. Виявилося, що жертва впала через м'яку ділянку землі в лавову трубу на території своєї резиденції в Каумані.

Співробітники рятувальної служби пожежної охорони Гаваїв відреагували на цю подію і змогли витягнути жертву, тіло якого знаходилося приблизно в 22 метрах нижче поверхні. Потерпілого доправили в лікарню, однак він виявився вже мертвий. У ході розтину з'ясувалося, що чоловік помер у результаті травм, отриманих через падіння.

У повідомленні також йдеться, що секція кримінального розшуку виїхала на місце події, щоб надати сприяння і продовжує це розслідування, яке класифікується як наслідок коронера. Варто відзначити, що в даний час особу жертви ще не встановили. Правоохоронці шукають родичів загиблого, які зможуть його розпізнати.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що українські полярники з станції "Академік Вернадський" в рамах останньої експедиції в Антарктиду зробили неймовірне відкриття – знайшли втрачену раніше крижану печеру.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!