Головна Новини Світ США У США сподіваються, що Україна зможе мирно домовитися з РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

У США сподіваються, що Україна зможе мирно домовитися з РФ

Радник Трампа зазначив, що вічно підтримувати Україну в агресії РФ не зможе

10 листопада 2019, 22:50 comments2078
Поділіться публікацією:
У США сподіваються, що Україна зможе мирно домовитися з РФ

Радник президента США з національної безпеки Роберт о'брайен висловив надію, що Україна і Російська Федерація зможуть прийти до мирних домовленостей. Про це він заявив в ефірі передачі на американському каналі CBS.

"Я не збираюся занурюватися в гіпотетичні міркування про те, що може статися в майбутньому. Я сподіваюся, що Росія і Україна зможуть домовитися, і між ними може бути якась мирна угода", — заявив о'брайен.

Крім того, у відповідь на запитання журналіста, чи планує керівництво США і надалі надавати військову допомогу Україні у збройному конфлікті на Донбасі, радник Трампа відповів неоднозначно.

"Я не можу обіцяти, що США будуть робити щось вічно, але поки ми перша адміністрація, а Трамп — перший президент, який надав озброєння Україні. Думаю, це дуже важливо", — зазначив він.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент США Дональд Трамп звертався до лідерів європейських країн, щоб ті збільшили допомогу Україні в її опорі російської агресії.

слід виділяти більше коштів для підтримки України. Про це повідомляє інформагентство "Інтерфакс-Україна".

"Я підтримував Україну з самого початку, але я дуже розчарований тим, що інші країни не роблять так само. Німеччина повинна витрачати набагато більше, Франція, всі в Європейському Союзі повинні витрачати гроші. Чому ми витрачаємо гроші, а вони ні?" — звернувся американський лідер до журналістів у вересні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!