Головна Новини Світ США Сім'я веганів із США довела свою дитину до голодної смерті
commentss НОВИНИ Всі новини

Сім'я веганів із США довела свою дитину до голодної смерті

Сім'я опинилася багатодітної

19 листопада 2019, 16:30 comments3257
Поділіться публікацією:
Сім'я веганів із США довела свою дитину до голодної смерті

У штаті Флорида, США півторарічна дитина померла внаслідок систематичного недоїдання. Як з'ясувала поліція по прибуттю на місце інциденту, малюк виховувався в родині веганів. Про це повідомляє американська преса New York Post.

Так, на лінію служби спасіння "911" зателефонувала схвильована 35-річна мати дитини Шейла о'лірі, яка повідомила, що її син знаходиться в несвідомому стані, а її 30-річний чоловік намагається надати йому першу допомогу. Прибула на місце бригада змогла лише констатувати смерть дитини, а також визначити крайнє невідповідність між його віком і вагою. у свої 1,5 року малюк важив всього 7,7 кг, що відповідає масі 7-місячного немовляти.

Батьки малюка визнали, що є переконаними веганами, які заперечують прийом в їжу продуктів будь-якого тваринного походження (не тільки м'яса і риби, але молока і яєць), віддаючи перевагу тільки сирі фрукти і овочі. За словами матері, за тиждень до летального результату, дитина повністю відмовився від їжі і харчувався виключно грудним молоком.

Прибула поліція заарештувала пару веганів. Як виявилося, у них є ще діти більш старшого віку. Їх стан також далеко від нормального з-за помітного недоїдання і недоотримання необхідних зростаючому організму поживних речовин.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Китаї стався смертельний вибух на шахті.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!