Головна Новини Світ США Олень "займався коханням" зі статуєю самки, поки у неї не відпала голова
commentss НОВИНИ Всі новини

Олень "займався коханням" зі статуєю самки, поки у неї не відпала голова

Тварина помітно злякалася, коли у скульптури відлетіла голова

21 листопада 2019, 18:55 comments1932
Поділіться публікацією:








Олень "займався коханням" зі статуєю самки, поки у неї не відпала голова

В американському штаті Техас місцеві жителі стали свідками того, як дикий олень намагався спаруватися зі скульптурою. Про це свідчить відео, яке зняли очевидці, виклавши на YouTube-канал ViralHog.

На відео видно, як олень заліз на садову фігурку у вигляді оленихи. По всій видомості, він прийняв її за свою самку, і спробував з нею спаруватися. Так, тварина "займалася коханням" зі статуєю до тих пір, поки у тієї не відлетіла голова.

Олень не очікував такого повороту, і на відео помітно, як він злякався. Зістрибнувши з "оленихи" він хотів втекти, але потім повернувся і почав нюхати відлетівшу частину фігурки. Що відбувалося далі — невідомо, але можна припустити, що самець ще довго відходитиме від пережитого шоку.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Франції в місті Дакс чоловік подав в суд на качок, яких по сусідству, в загороді, утримує фермер Домінік Даут. Так, сусід заявив у суді, що страждає від постійного шуму, який створюють 60 качок і гусей. Він також зажадав, щоб йому виплатили компенсацію в розмірі 3,5 тис. євро. Однак французький суд відхилив скаргу чоловіка, постановивши, що шум був у межах норми.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!