Головна Новини Світ США США скасували мита на 30 видів китайських товарів
commentss НОВИНИ Всі новини

США скасували мита на 30 видів китайських товарів

Влада США прислухалися до запитів компаній

27 листопада 2019, 17:02 comments1463
Поділіться публікацією:
США скасували мита на 30 видів китайських товарів

Влада США виключила 32 найменування товарів з Китаю зі списків продукції, що обкладається ввізним митом. Про це сказано у Федеральному реєстрі США, де містяться офіційні документи американського уряду. Мита були введені у вересні 2018 року.

Зазначається, що уряд пішов на такий крок у зв'язку з запитами торговельно-промислових компаній, оскільки деякі з товарів доступні тільки у китайських виробників. В списки безмитних товарів потрапили пилососи, велосипеди, предмети меблів і навіть льодяники.

Раніше, в листопаді, США вже скасовували мита для китайських товарів. Тоді від податку були звільнені близько 36 найменувань.

Нагадаємо, що в ході "торговельної війни" між Китаєм і США обидві держави вводили мита на імпортовані товари. У вересні 2018 року США запровадили 10% податок на китайську продукцію, в травні підвищили ставку до 25%.

Як повідомляв портал "Коментарі", китайське міністерство торгівлі заявило, що Китай і США домовилися поетапно скасувати тарифи, введені під час багатомісячної торговельної війни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!