Головна Новини Світ США Трампа просять визначитися з рішенням відвідати слухання щодо його імпічменту
commentss НОВИНИ Всі новини

Трампа просять визначитися з рішенням відвідати слухання щодо його імпічменту

Конгрес США відправив Трампу лист із зазначенням привілеїв

1 грудня 2019, 08:47 comments1482
Поділіться публікацією:
Трампа просять визначитися з рішенням відвідати слухання щодо його імпічменту

Юридичний комітет Палати представників Конгресу США попросив главу Білого Дому Дональда Трампа дати відповідь з приводу його рішення на адресу запрошення прибути на відкриті слухання у справі про його імпічмент. Про це передає інформагентство "РБК-Україна".

Відзначається, що письмове звернення американського лідера направив голова юридичного комітету Джерролд Надлер (демократ від штату Нью-Йорк) з повідомленні про надання привілеїв, наданих під час імпічменту.

Такий же лист направлено і члену судового рейтингу Палати представників Дагу Коллінзу (R-GA). Скористатися цими привілеями Трамп і Коллінз можуть не пізніше 6 грудня 2019 року.

Нагадаємо, що у зв'язку з продовженням активного процесу проведення процедури, за законами США попередньої імпічменту, портал "Коментарі" повідомляв про оцінках експертів, які розглянули перспективи вимушеної відставки Трампа в ключі подій в Україні.

"Але ініціатива процедури імпічменту зовсім не означає сам імпічмент. Це може бути щось із серії "ну, ми спробували". У відповідь Трамп може почати рухатися до виборів зовсім з іншою швидкістю, ніж планував. Наприклад, піти з козирів, які раніше хотів приберегти. В принципі, для нього вибори і не закінчувалися. "Медового місяця" у Трампа як президента не було – його постійно стимулюють різними звинуваченнями. Не можу сказати, що зараз американського президента загнали в кут. Питання в тому, чи будуть його відповіді симетричними. Адже на піку "покусування" від демократів Трамп може відповісти в рази сильніше. Цікаво – чим", — розповіла аналітик Олександра Решмедилова.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!