Трамп так поспішав полетіти, що забув про дружину

Трамп зібрався летіти один, проте на половині шляху зупинився, щоб почекати свою дружину

В мережу потрапило відео, як американський лідер стрімко попрямував до вертольота, однак на половині шляху згадав, що забув дружину і зупинився. Меланія повинна була летіти разом з ним, однак спізнювалася. Відео опублікував телеканал FOX 10.

У коментарях до відео користувачі відзначили, що спізнюватися – це звичайна властивість жінок. "Вона спізнювалася. Кожен чоловік знає, як це", - прокоментували відео користувачі.

Зазначимо, що подружжя Трамп не один раз потрапляло в курйозні ситуації. Так, нещодавно президент США вийшов із вбиральні і до його взуття приклеївся туалетний папір - так він пройшов до самої посадки на літак.

Трамп похвалився своєю зачіскою і зазначив, що волосся у нього краще, ніж у більшості друзів.

За словами Трампа, він готовий був провести мітинг на відкритому стадіоні, а не в закритому приміщенні, щоб вмістити всіх прихильників. І навіть не побоявся б намочити свою знамениту зачіску.

Нагадаємо, що волосся президента США Дональда Трампа не раз ставало приводом для обговорення у соцмережах. У 2012 році співачка Шер засумнівалася в тому, що у Трампа натуральне волосся. Трамп відповів на це, заявивши, що, на відміну від Шер, у нього все натуральне. У результаті співачка демонстративно відмовилася від покупок в мережі Macys, співвласником якої є Трамп.