Головна Новини Світ США Трамп так поспішав полетіти, що забув про дружину
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп так поспішав полетіти, що забув про дружину

Трамп зібрався летіти один, проте на половині шляху зупинився, щоб почекати свою дружину

3 грудня 2019, 11:11 comments2437
Поділіться публікацією:








Трамп так поспішав полетіти, що забув про дружину

В мережу потрапило відео, як американський лідер стрімко попрямував до вертольота, однак на половині шляху згадав, що забув дружину і зупинився. Меланія повинна була летіти разом з ним, однак спізнювалася. Відео опублікував телеканал FOX 10.

У коментарях до відео користувачі відзначили, що спізнюватися – це звичайна властивість жінок. "Вона спізнювалася. Кожен чоловік знає, як це", — прокоментували відео користувачі.

Зазначимо, що подружжя Трамп не один раз потрапляло в курйозні ситуації. Так, нещодавно президент США вийшов із вбиральні і до його взуття приклеївся туалетний папір — так він пройшов до самої посадки на літак.


Як повідомляло видання "Коментарі", Трамп похвалився своєю зачіскою і зазначив, що волосся у нього краще, ніж у більшості друзів.

За словами Трампа, він готовий був провести мітинг на відкритому стадіоні, а не в закритому приміщенні, щоб вмістити всіх прихильників. І навіть не побоявся б намочити свою знамениту зачіску.

Нагадаємо, що волосся президента США Дональда Трампа не раз ставало приводом для обговорення у соцмережах. У 2012 році співачка Шер засумнівалася в тому, що у Трампа натуральне волосся. Трамп відповів на це, заявивши, що, на відміну від Шер, у нього все натуральне. У результаті співачка демонстративно відмовилася від покупок в мережі Macys, співвласником якої є Трамп.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!