Головна Новини Світ США "Імпічмент Трампу": демократи готові оголосити, в чому винен глава Білого Дому
commentss НОВИНИ Всі новини

"Імпічмент Трампу": демократи готові оголосити, в чому винен глава Білого Дому

Звинувачення пролунають за двома основними статтями, що передбачають імпічмент главі держави

10 грудня 2019, 09:57 comments1302
Поділіться публікацією:
"Імпічмент Трампу": демократи готові оголосити, в чому винен глава Білого Дому

Сьогодні демократи в Палаті представників США мають намір висунути звинувачення президенту США Дональду Трампу за двома статтями — використання службового становища в особистих цілях і перешкоджання роботі Конгресу. Про це передає "Радіо Свобода", посилаючись на джерела в конгресі.

Юридичний радник демократів у Палаті представників Деніел Голдман 9 грудня заявив, що залишення Трампа на своєму посту завдасть шкоди країні, звинувативши американського президента в "наполегливих і постійних зусиллях з примусу іноземної держави до того, щоб допомогти йому виграти вибори".

Колеги-республіканці Трампа звинуватили демократів у спробі скасувати президентські вибори 2016 року і спробі змістити президента з посади без достатніх доказів.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що процедура імпічменту Дональду Трампу була ініційована Демократичною партією США після того, як була опублікована стенограма бесіди американського президента з тоді новообраним президентом України Володимиром Зеленським. Під час телефонного спілкування, Трамп виставив чіткі умови на адресу свого іноземного колеги почати кримінальне переслідування сина колишнього американського віце-президента Джозефа Байдена, який є головним конкурентом Трампа на виборах до 2020 року, оскільки той перебуває в Україні. Глава Білого Дому неодноразово протрицал, що чинив тиск на державу, залежне від його зовнішньої політики, але прихильники Байдена в Конгресі США все ж змогли довести справу до відкриття справи про імпічмент.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!