Головна Новини Світ США У США схвалили надання військової допомоги Україні на 2020 рік
commentss НОВИНИ Всі новини

У США схвалили надання військової допомоги Україні на 2020 рік

Оборонний бюджет буде узгоджений до кінця цього року і переданий на підпис президентові США

10 грудня 2019, 10:17 comments1676
Поділіться публікацією:
У США схвалили надання військової допомоги Україні на 2020 рік

Попередньо погоджений в Конгресі США оборонний бюджет на 2020 рік передбачає надання військової допомоги Україні на суму 300 мільйонів доларів. Про це передає видання The New York Times.

Повідомляється, що остаточне рішення з даного бюджету буде прийнято до кінця року, а після його передадуть на підпис верховному правителю Сполучених Штатів.

"Закон про бюджетні асигнування на національну оборону (NDAA) також підтверджує виділення 300 мільйонів доларів на фінансування Ініціативи щодо сприяння Україні у сфері безпеки, включаючи летальні засоби оборони", — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Білому Домі мають намір заморозити надання військової допомоги Україні, що викликало ряд чуток і припущень.

В. о. керівника адміністрації Білого дому Мік Малвени випадково розповів про те, що глава американської держави заблокував виділення військової допомоги Києву в якості тиску, щоб змусити Україну почати розслідування проти демократів. Незабаром Малвени почав виправдовуватися і сказав, що його неправильно зрозуміли і що він не говорив про тиск на Україну.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!