Головна Новини Світ США Трамп впевнений, що його виправдають в Сенаті
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп впевнений, що його виправдають в Сенаті

Демократи протягли незаконні статті в рамках імпічменту і бажають нашкодити виборів, - Білий дім

19 грудня 2019, 06:15 comments1170
Поділіться публікацією:
Трамп впевнений, що його виправдають в Сенаті

Американський президент Дональд Трамп переконаний, що його виправдають в Сенаті в рамках процедури імпічменту. Про це йдеться в заяві прес-секретаря Білого дому.

"Не отримавши ні одного голоси республіканців і не навівши жодного доказу того, що президент зробив що-небудь неправильне, демократи протягли незаконні статті в рамках імпічменту, − вказали в Білому домі.

Також в повідомленні адміністрації підкреслюється, що безмежна неприязнь до глави держави "посилює їх (демократів) бажання анулювати підсумки виборів, які відбулися три роки тому, і нашкодити майбутньому голосування".

 Раніше "Коментарі" писали, що американская Палата представників конгресу проголосувала за імпічмент президенту Дональду Трампу за статтею "перевищення повноважень". Аамериканські президент вважає процедуру імпічменту політичним самогубством для демократів. "Це марш політичного самогубства для Демократичної партії. Ви бачили мої рейтинги?.. Вони намагалися оголосити мені імпічмент з першого дня. Вони намагалися зробити це ще до того, як я почав боротьбу", — сказав він.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!